Monday, November 19, 2012

Love, love, and more love ~ Ryan and Debbie the Happiest Couple Ever!!!

Debbie and Ryan are not just adorable and super excited for there wedding next year, but they are also expecting a baby girl!!! A wedding and a baby, seriously if you thought you had a lot going on in your life, check in with these two ;) Oh, and they were on their way to run a half marathon right after this shoot. Smiling all the way. No joke. This couple is the epitome of FABULOUS energy!!! We cannot wait for their wedding day, so stay tuned!!!


4 comments:

  1. For the latest agreement reached between the United States and Christian Louboutin Daffodile Ukraine, Russia issued a statement saying the move Cheap Louis Vuitton Handbags high risk, ugg australia fear cheap christian louboutin will lead to a nuclear accident.The Russian christian louboutin remise 50% Foreign Ministry said that the Cheap LV Handbags US company Air Jordan 11 Gamma Blue is not suitable for production Christian Louboutin Bois Dore of nuclear fuel in ugg Ukraine Soviet-designed nuclear reactors, which will ugg soldes lead to security risks. ugg pas cher Wrote in a statement: "This move is a dangerous experiment, ugg boots will endanger the wholesale jordan shoes safety and health of all citizens of Ukraine Bags Louis Vuitton and the European peoples."Russia has discount christian louboutin also christian louboutin shoes called on the Ukrainian government is responsible for nuclear safety, cheap jordans otherwise it will repeat the Chernobyl tragedy.April discount nike jordans 26, 1986, is located 130 uggs outlet kilometers north christian louboutin of the Ukrainian capital cheap nike jordan shoes Kiev Unit 4 of the Chernobyl uggs on sale nuclear reactor explosion, a large number of strong leakage of radioactive material, approximately 1650 square kilometers of land exposed to radiation, causing far the world's most a serious Discount LV Handbags nuclear accident Discount Louis Vuitton

    ReplyDelete
  2. Khởi nguồn từ việc yêu thích văn hóa nhà đẹp và ẩm thực Nhật Bản. 1 công ty ở Sài Gòn đã vẽ ra được một bức tranh lạ mắt nhờ nghệ thuật thiết kế nội thất nhà hàng biến hóa, sắp xếp và sắp xếp đồ đạc như 1 bát mì Ramen. Thi công công ty này với điểm đặc thù mà cứng cáp sẽ đa dạng người ưu thích là đông đảo các họa tiết trang trí đều được các bạn teen khiến cho bằng tay và thiết kế nhà đẹp trang trí cực kỳ tỉ mỉ biến siêu thị thiết kế biệt thự thành một biểu tượng nghe sở hữu vẻ xa có nhưng lúc đã hình thành thì mọi người với thể nắm bắt và cảm nhận được. các tuổi teen tự tay làm cho đèn trang trí cho công trình của mình, điều này tủ bếp đẹp làm cho nghệ thuật trang trí thiết kế nội thất phòng ngủ trong siêu thị này vươn lên là độc đáo và riêng biệt hơn, “không đụng hàng” sở hữu bất kì nơi đâu. Bài viết này sẽ giới thiệu kiến trúc của một bệnh viện nhi điển hình, ko chỉ đáp ứng được nhu cầu về y tế của khu vực, mà còn được kiểu dáng để tạo ra một dung tích thuận lợi và tuyệt thiết kế nội thất chung cư vời như trong thế giới cổ tích của những bé. Trẻ nhỏ là những người vô cùng thích màu sắc cho cần các kiến trúc thiết kế nội thất căn hộ sư đã tận dụng các chiếc đèn Led, đèn huỳnh quang tạo hiệu ứng nổi bật cho các bức tường thiết kế nội thất văn phòng và cửa kính hài hòa với ánh sáng khi không khiến cho công trình như một bông hoa đang tỏa sáng thiết kế nội thất phòng khách giữa sa mạc đầy nắng và gió. Vấn đề năng lượng xanh và giữ môi trường thiết kế nội thất shop trong lành luôn được các nhà mẫu mã thiết kế nội thất showroom giữ vững trog suốt giai đoạn thi công thiết kế nội thất biệt thự công trình, các mảng cây cối xanh tươi và ánh sáng lúc nào cũng không thiếu trong kiến trúc bệnh viện này.

    ReplyDelete